Smitinbeeld


 
X
Name:
Email:
A+ A A-

Algemene Informatie

Voor clubs, verenigingen en gezelschappen verzorg ik presentaties. De inhoud van de presentatie kan in overleg met u worden samengesteld.

De tijdsduur van een avondvullende presentatie bestaat uit 90 minuten. Naar wens onderbroken door een korte pauze. Deze tijdsduur kan met u in overleg worden aangepast. Bij de presentaties is steeds aangegeven hoelang de betreffende presentatie duurt.

De onderwerpen van de presentaties lopen nogal uiteen. Zo zijn er presentaties over gebieden zoals bijv. Nederland maar ook over verschillende gebieden in het buitenland. Andere presentaties gaan weer uit van een bepaalde natuurbeleving zoals het verzamelen van de kraanvogels in Zweden.

Een projectie bestaat veelal uit een afwisseling van klankbeeld (beelden met muziek en geluid) en lezing (beelden met commentaar).

Afhankelijk van uw locatie worden de projecties worden verzorgd met een beamer, een scherm van 2 x 3 meter en een geluidsinstallatie.

Informeer naar de mogelijkheden. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 53551701

ijsland barents finland
zwerven poolvos nlicht

 

Agenda Presentations

PRESENTATIE

Binnenkort de agenda

Copyright 2014 © Smit in beeld | Developed by We Will Webdesign