Smitinbeeld


 
X
Naam:
Email:
A+ A A-

Herfstsfeer (thema)

Algemene info:

De herfst is één van de mooiste periodes in het jaar voor natuurfotografie. Prachtige kleuren, spinnenwebben en paddenstoelen die overal uit de grond schieten. Tijdens deze workshop gaan we deze herfstsferen  proberen vast te leggen. In de workshop behandelen we de technische en de artistieke kant van het fotograferen in een herfstbos. We zoeken het vaak laag bij de grond tussen mos, bladeren en paddenstoelen. Een belangrijk deel van deze workshop betreft macrofotografie.

Voor wie:

In deze workshop gaan we uit van een redelijke kennis van de mogelijkheden van de digitale spiegelreflexcamera.

Meenemen:

Camera, extra batterijen, statief en/of rijstzak een vuilniszak om op te liggen en doe kleding aan die vies mag worden.

Cursusduur:

We starten ’s morgens om 9:30 in onze eigen cursusruimte. Hier gaan we met behulp van een beamer presentatie, apparatuur en verschillende technieken uitleg geven over het fotograferen van herfstsferen in het bos. Het theoriegedeelte sluiten we af met een lunch.
Na de lunch gaan we naar het bos om het geleerde in de praktijk te oefenen.  Na de praktijk gaan we terug naar het cursuslokaal. Hier bespreken we, per persoon twee die middag gemaakte foto’s. De workshop is rond 17:30 uur afgelopen.

h03kl h01kl h02kl h04kl

Prijs van de cursus: 85 euro. Inclusief lunch, koffie en/of thee.

Cursusplaats:

Theoriegedeelte in Lutjewinkel. Praktijkgedeelte in het bos..

 

Inschrijven kan middels het sturen van een mailtje via het inschrijfformulier. Geef hierin uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en vermeld de workshop waar het om gaat.Wij zullen uw inschrijvingen vervolgens bevestigen.

 

Cursusdatum bij voldoende deelnemers (minimaal 6)

Cursus oktober: 22 oktober 2016 

Copyright 2014 © Smit in beeld | Developed by We Will Webdesign